Bij 4 Ever Kidz ontvang je spaarpunten, de Ever-punten, bij elke bestelling, met uitzondering van uitverkoop, outlet en acties! Heb je een account én ben je ingelogd tijdens het bestellen, dan spaar je bij elke 20,00 euro aan artikelen automatisch één spaarpunt. Deze spaarpunten kun je inwisselen bij een nieuwe bestelling, bij 20 punten krijg je 15,00 euro korting.
Extra voorwaarden:

✓ Het sparen van Ever spaarpunten is alleen mogelijk wanneer je een account hebt aangemaakt en bij het plaatsen van de bestelling bent ingelogd.
✓ Spaarpunten van artikelen die je retourneert, worden van het totaal afgetrokken.
✓ Je spaart alleen punten over artikelen en niet over verzendkosten of de cadeauservice.
✓ De spaarpunten kun je alleen inwisselen bij , www.4everkidz.nl online, dus niet in de stenen winkel, hiervoor zijn de stempelkaarten!
✓ Heb je je bestelling betaald met spaarpunten? Dan ontvang je na het retourneren eerst de spaarpunten terug, de rest van de terugbetaling ontvang je op de rekening waarmee je betaald hebt of wordt aangepast op de factuur.✓ ✓ Bij een bankoverschrijving worden de punten pas toegekend als de betaling is afgerond!

Een account aanmaken

Om een bestelling te plaatsen is het uiteraard niet verplicht om een account aan te maken, maar om spaarpunten te sparen is dit wel noodzakelijk. Met een gratis account profiteer je zo van de volgende voordelen:

✓ Je spaart automatisch punten waarmee je spaart voor korting op je volgende bestelling

✓ Je kunt de status van je bestelling(en) en het aantal gespaarde punten bijhouden.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Je kunt ons mailen via het mailformulier, wij beantwoorden doorgaans tijdens kantoortijden binnen enkele uren. Bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:30-17:00 op 0229540739.